Skip Navigation Links

Yılsonu Etkinliği Kermesine Yoğun İlgi!

İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu’nun düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.

Yılsonu Etkinliği Kermesine Yoğun İlgi!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yılda düzenlenen dayanışma kermesine ilgi de büyük oldu. Okul bahçesinde düzenlenen ve okul idarecileri, okul aile birliği, öğretmen ve öğrenci velilerin bir araya gelerek düzenledikleri kermese mahalle sakinleri de katılım gösterdi.
Öğrencilerin Okul Müdürü İbrahim Seçkin ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na yönelik tezahüratlar ile başlayan etkinlikte öğrencilerin mutluluğu, neşesi görülmeye değerdi.
Her zaman ve her okulda eğitim etkinliklerine katılan ve desteklerini esirgemeyen eğitim sevdalısı hayırsever iş adamı İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nun da katıldığı kermeste çekilişler gerçekleştirdi. Vayısoğlu’nun gerçekleştirdiği çekilişte çeyrek altın okulun 8/A sınıfı öğrencisi Fatma Kaya’ya çıktı. Öğrenciye hediyesini Vayısoğlu takdim etti. Gerçekleştirilen diğer çekilişlerde de hediyeleri öğrencilere ve ailelerine takdim edildi. 
Kermes ve sosyal etkinlik faaliyetlerinin okul, öğrenci, öğretmen, velileri yakınlaştırmak, kaynaştırmak bakımından olumlu olduğunu belirten Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, “Öncelikle, bizleri hiçbir zaman kırmayan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen eğitim gönüllüsü Ticaret Borsası Genel Sekreterimiz Engin Vayısoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Okul Aile Birliğimizin hazırlamış olduğu bu sosyal etkinlikten dolayı kendilerini kutluyorum. Günümüzde okul, aile ve öğrenci büyük bir bütünlük teşkil etmekte ve birbirini tamamlamaktadır. Bizler bu üçgen arasındaki dayanışmayı sağlamak, pekiştirmek, şu görmüş olduğunuz doğal ortamı oluşturmak ve bilgi alış-verişinin devamı yönündeki gayretlerimizi sergilemek istiyoruz. Şu görünüm bir sevgidir, bu bir coşkudur, bu bir hoşgörüdür, bu bir iletişimdir, bu birlik ve beraberliktir, bu bir festivaldir. Veliyle, öğretmeniyle, öğrencisiyle, misafirleriyle doğal bir güzelliktir. Bu birlik ve beraberliği bu şöleni bizlere hazırlayan tüm emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gösterdiğiniz sevgiden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, “Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı bu anlamlı kermes için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Buradaki heyecan ve coşkuya ortak olmak üzere geldik. Burada şunu görüyorum ki o da okul aile dayanışması, öğretmen ve öğrencilerin buluşmasına çok güzel bir şekilde vesile oluyor. Bu açıdan emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman eğitim camiasının yanında olmaya çalıştım. Çünkü bu yavrularımız bizlerin geleceği. Yarın bizlerin olduğu yerlerde onlar olacak. O yüzden onların mutluluğu benim için her şeyden önemli.” dedi.
Konuşmaların ardından kermesi gezen davetliler, hazırlanan yiyecek ve tatlılardan tatmayı destek vermeyi de ihmal etmediler.
 
 
 
Yılsonu Etkinliği Kermesine Yoğun İlgi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet