Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Parti Dünyası Size Yeter..

Doğum günleri, evlilik yıldönümleri ve sünnet organizasyonları günlerce ve hatta haftalarca süren yorgunluklara neden oluyor.

Parti Dünyası Size Yeter.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Doğum günleri, evlilik yıldönümleri ve sünnet organizasyonları ve daha bir çok kutlama organizasyonları günlerce ve hatta haftalarca süren yorgunluklara neden oluyor.
En mutlu anları büyük bir eziyete dönüştürmenin hiç gereği olmadığı gibi, bu eziyete son veren, tüm yorgunlukları unutturan, partilerin doyumsuz mutluluklara dönüşmesini sağlayan İskenderun Parti Dünyası, düzenlediği organizasyonlarla takdir topluyor.
Yapmanız gereken tek şey 0 326 618 55 29 nolu telefonu arayarak Parti Dünyası’nın sınırsız hizmetleriyle ve Ebru Tufioğlu ile tanışmak ve düzenlemek istediğiniz parti konseptinizi belirlemek oluyor.
İskenderun’da iki yıldır faaliyette olan Parti Dünyası, yeni sahibi Ebru Tufioğlu ile daha başarılı ve kaliteli organizasyonlara imza atıyor.
Kutlama organizasyonları için yapılan günler süren alış verişler ve tüm ayrıntılara noktayı koyan Parti Dünyası, doğum günü ve diğer kutlamalarda çizgi film ve masal kahramanlarının kostümlerine kadar her şeyi sizin adınıza yapıyor.
İskenderun Parti Dünyası Sahibi Ebru Tufioğlu, müşterilerine sundukları hizmetleri anlatırken, yorgunluklara son verdiklerini belirterek şöyle dedi: “Parti vermek isteyenler bizi arasınlar bu yeterli olacaktır. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar planlıyor ve uyguluyoruz. Bu konuda kesinlikle parti sahibinin yorgunluğu söz konusu olmuyor. Farklı konseptlerde her türlü parti ve kutlama organizasyonunda giyim ve süslemeler dahil hizmet vererek partilerin sonunda çekilen mutlu gülücüklerin bol olduğu fotoğraf karelerine dönüştürüyoruz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
Parti Dünyası Size Yeter..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş