Skip Navigation Links

Silver Life’ta Yaşamak Ayrıcalık

Hatay’ın İskenderun ilçesinde son yıllarda yapılan prestijli konut projeleri sahiplerini bulmaya başladı.

Silver Life’ta Yaşamak AyrıcalıkWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 İş hayatını İstanbul’da tekstil ve turizm sektöründe sürdüren Hatay’ın Arsuz ilçesinden Gümüş ailesinin önemli isimlerinden başarılı İşadamı Metin Gümüş’ün projelendirdiği bölgenin prestijli projelerinden Silver Life, mutlu ve huzurlu bir yaşama kapılarını açtı.
2016 yılının başlarında sahiplerini bulmaya başlayan Silver Life, İskenderun Yeni Devlet Hastanesi kavşağında, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi yolu üzerinde bir gurur abidesi olarak yükseldi. 
Bir yaşam alanında olması gereken her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü, İşadamı Metin Gümüş’ün özel önem vererek tasarladığı Silver Life projesi, hastaneler, adliye, üniversite, çevre yolları ve AVM’ye yakınlığı itibariyle de büyük ilgi görüyor.
Açık yüzme havuzu fitness, hamam, sauna, çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik sistemi, güvenlikli site girişi, doğalgazlı ısıtma. Silverlife hayallerinizin üzerinde bir yaşam vadediyor 
Yüzde 50‘den fazlası sahiplerini bulan Silver Life projesinde, dairelerin ferah ve huzur veren bir konseptte tasarlanmış olması özellikle gün boyu evde vakit geçiren kadınları mutlu ediyor ve geniş mutfağın yanı sıra geniş balkonları da projeyi cazip kılan en önemli ayrıntılar arasında yer alıyor.
Otopark ve sosyal alan çilesine son veren Silver Life’ta ayrıca, 4 bin metrekare kapalı otoparktan doğrudan daireye ulaşım ve geniş sosyal alanlar da Silver Life’ı tercih eden daire sahiplerini mutlu eden önemli bir  ihtiyacın karşılığı olarak beğeni topluyor.
Metin Gümüş İletişim : 02122309422
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Silver Life’ta Yaşamak Ayrıcalık videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet