Skip Navigation Links

Bekbele-Gedik Saray Yolunu Asfaltlanıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde devam eden asfalt seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Bekbele-Gedik Saray Yolunu Asfaltlanıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde devam eden asfalt seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Bekbele’de başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
 
İLK ÖNCE KAZIM İŞLEMİ YAPILIYOR
 
Yollara asfalt dökülmeden önce kazım çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “sıcak asfalt program dâhilinde ilçemizin farklı noktasında devam ediyor. Kapanan Beldelerde hizmetleri aksatmadan devam ettiriyoruz. Daha önce Denizciler’in en büyük caddesinde yollar sıcak asfalt ile kaplanmıştı. Şimdide diğer bir bölgede Bekbele –Gediksaray’ın en büyük caddesinde yollar sıcak asfalt ile kaplanacak. Biz laf değil hizmet üretiyoruz. Bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz ”dedi.
 
HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
 
Fen İşleri ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bekbele’de ekipler ilk önce asfaltın daha uzun ömürlü olması için ilk önce kazım işlemi yapıyor. Mahallemizde hedeflediğimiz sıcak asfalt çalışmasını kısa zaman içinde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Yol sorununu ortadan kaldırmak için ekiplerimiz büyük bir azim ile çalışıyorlar. Bir taraftan sıcak asfalt dökümü yapılırken diğer taraftan ise sıcak asfalt için hazırlık çalışması yapılıyor. Sıcak asfalt çalışması yürüttüğümüz yollarda vatandaşların araç bırakmamaları ve uyarı levhalarına uymalarını istiyoruz. Tek amacımız, vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmek, onlara layık olabilmektir” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet