Skip Navigation Links

Emine Hatun Tuna, Bakü’de Madalya İçin Koşacak

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunlarında Türkiye'yi ve Hatay'ı temsil eden başarılı atletizm milli sporcu Emine Hatun

Emine Hatun Tuna, Bakü’de Madalya İçin Koşacak

Gündem   A+a-

 
Azerbaycan’ın Başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunlarında Türkiye'yi ve Hatay'ı temsil eden başarılı atletizm milli sporcu Emine Hatun Tuna’dan madalya bekleniyor. 12 Mayıs'ta başlayan ve 22 Mayıs'ta sona erecek olan Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunlarında 800 metre ve 1500 metrede yarışacak olan Hataylı Emine Hatun Tuna'nın başarılı performansıyla Bakü’den eli boş dönmeyeceği tahmin ediliyor. 1995 Doğumlu, Avrupa Kros Şampiyonu Emine Hatun Tuna'nın Antrenörleri Abdulmecid Ölçer ve Senem Ölçer, sporcu Türkiye'ye  madalya kazandırabileceğine inandıklarını belirterek “Emine kızımız daha önce bizlere başarı yaşattığı için onunla gurur duyuyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. Milli sporcumuzun Azerbaycan’da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah Azerbaycan’da da şanlı bayrağımız göndere çekilecek sporcumuz Eminde Hatun Tuna ile diğer arkadaşları derece elde ederek Türkiye’ye madalya veya madalyalarla döneceğiz” şeklinde konuştu.
Dr. Umut Emin Abdulhayoğlu'nun sponsorluğunu üstlendiği Hataylı başarılı Atletizm Milli sporcuya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şenöz'de destek veriyor.
Öte yandan Atletizm Milli Takımı 4. İslami Dayanışma Oyunlarına 45 sporcu ile katılacağı kaydedildi. Milli Takımda yer alan sporcular :
Erkekler: Ali Kaya, Alper Kulaksız, Aras Kaya, Aşkın Karaca, Batuhan Altıntaş, Emin Öncel, Emre Zafer Barnes, Eşref Apak, Alperen Acet, İzzet Safer, Kaan Kigen Özbilen, Enis Ünsal, Özkan Baltacı, Mustafa Güneş, Osman Can Özdeveci, Ramazan Özdemir, Ramil Guliyev, Ümit Sungur, Yasmani Copello Escobar, Yiğitcan Hekimoğlu, Yavuz Can.
Kadınlar: Nimet Karakuş, Berivan Şakır, Buse Arıkazan, Büşra Nur Koku, Cemre Bitgin, Demet Parlak, Eda Tuğsuz, Elçin Kaya, Elif Yıldırım Gören, Emel Dereli, Emine Hatun Tuna, Esma Aydemir, Karin Melis Mey, Kıvılcım Kaya Salman, Meryem Akdağ, Büşra Yıldırım, Mizgin Ay, Nevin Yanıt Baltacı, Özlem Kaya, Pınar Aday, Sibel Çınar, Tuğba Güvenç, Tuğçe Şahutoğlu, Yasemin Can.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet