Skip Navigation Links

Ortopedi Alanındaki Yeni Gelişmeler Hekimlerle Paylaşıldı

Çukurova Bölgesi Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Klinikleri Aylık Bilimsel Toplantıları şeklinde düzenlenen programların 11.’si MKÜ'nün ev sahipliğind

Ortopedi Alanındaki Yeni Gelişmeler Hekimlerle Paylaşıldı

Gündem   A+a-

 
Çukurova Bölgesi Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Klinikleri Aylık Bilimsel Toplantıları şeklinde düzenlenen programların 11.’si MKÜ'nün ev sahipliğinde düzenlendi.
 
MKÜ Rektörlük Konferans Salonunda Ortopedi ve Travmatolojı Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından gerçekleşen ‘Asetabulum Kırıklarında Cerrahi Yaklaşımlar’ konulu programda ortopedi alanındaki gelişmeler ve cerrahi müdahaleler, bölge hastanelerinde görev yapan hekimlerle paylaşıldı.
 
Uludağ Üniversi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Durak, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Aktuğlu ve Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güvenir Okçu’nun konuşmacı olarak katıldıkları programda yapılan cerrahi müdahaleler ve yeni yaklaşım metotları sunumlar ve videolar eşliğinde hekimlere aktarıldı.
 
Programda, Prof. Dr. Kemal Durak, ‘Kocher-Langenbeck Yaklaşımı’, Prof. Dr. Kemal Aktuğlu, ‘İlioinguinal Yaklaşımda Püf Noktalar’ ve Prof. Dr. Güvenir Okçu, ‘Asetabulum Kırıklarında Anterior İntrapelvik Yaklaşım’ adlı sunumlar yaptılar. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet