Skip Navigation Links

İnşaat Mühendisleri Odasının Tiyatro Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği yoğun ilgi gördü.

İnşaat Mühendisleri Odasının Tiyatro Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Gündem   A+a-

 
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği yoğun ilgi gördü. İskenderun’da üyelerine mesleki anlamda çeşitle seminer ve bilgilendirme toplantıları düzenleyerek sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket eden TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği, bir sosyal etkinliğe daha imza atarak, Oda olarak ilk kez üyelerini ve İskenderun halkını tiyatro ile buluşturdu.
Davut Beton’un da sponsorluğunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören tiyatroyu İzmir İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin kurduğu Tiyatro ekibi sahneledi. İzmir Şantiye Tozu Tiyatro ekibi, ‘Tüm Güllerin Dikeni vardır. Asıl sorun Gül’e Dikeni Batar mı?’ konulu tiyatroyu sahneleyerek, toplumsal sorunlara dikkat çektiler.  Tiyatroyu Tamer Özşeker yazarken, Anıl Ülker yönetti. Yönetmen yardımcısı Onur Şahan, Işıkta İ.Mert Ayas görev alırken, Metin Tan’ın müzik eşliğinde açılan perde de, A.DenizTekoğlu, Çağla Çelik, Gözde Gökcan ve Satıgül Güvendik sahne aldı. Tiyatro sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlanan sanatçılar, gösterdikleri performansla göz doldurdular.
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği üyelerini ve İskenderun halkını tiyatro salonunda görmekten dolayı memnuniyetini dile getiren TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği Başkanı,Selehattin Gündüz, “Sevgili meslektaşlarım, genç İMO üyesi arkadaşlarım, İzmir İnşaat Mühendisleri Odasının Şantiye Tozu adlı Tiyatro ekibi ve Davut Betonun katkılarıyla düzenlenen tiyatro etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. İnşaat Mühendisleri Odası, sadece hesap, kitap, inşaat proje işleri ile uğraşmaz. Mühendis olmanın bir çok sorumluluğunu da beraberinde getirdiğinin bilinciyle Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız Kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” özdeyişiyle hareket ederek sanata ve sanatçıya önem veriyoruz. Çünkü Sanatın eğitici yönü çok fazladır. Odamız ayrıca ülke yararına çalışmayı şiar edinmiştir. Yurdumuzun tarihi, çevresel, tabii zenginliklerin korunması için mücadele eden, şu anda tarihi eserlerin güçlendirilmesi ve geleceğe güvenle devredilmesi için de yoğun bir çalışma içindedir. Oda olarak eğitim seminerlerimizin yanı sıra sosyal faaliyetlerimiz de devam edecektir” dedi. Konuşmaların ardından İzmir İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin kurduğu Tiyatro ekibi sahneledi. İzmir Şantiye Tozu Tiyatro ekibi, ‘Tüm Güllerin Dikeni vardır. Asıl sorun Gül’e Dikeni Batar mı?’ konulu tiyatroyu sahnelendi. Tiyatro sonunda TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği Başkanı, Selehattin Gündüz, Tiyatro ekibine ve Davut Beton Alper Davut’a plaket ve çiçek takdiminde bulundu.
Tiyatro etkinliğine TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği Başkanı, Selehattin Gündüz, Başkan yardımcısı Yıldıray Şengül, İTSO Yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu,  GENÇ İMO üyeleri, İGEV Başkanı Şefik Uyar ve davetliler katılım gösterdiler. 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet