Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

19. Hasta ve Çalışan Güvenliği Sempozyumu Hatay’da Gerçekleştirildi

Ülke genelinde Sağlık Kuruluşlarında Hasta ve Çalışan güvenliğinin sağlanması ve güvenlik kültürünün oluşturulması

19. Hasta ve Çalışan Güvenliği Sempozyumu Hatay’da Gerçekleştirildi

Gündem   A+a-

 
Ülke genelinde Sağlık Kuruluşlarında Hasta ve Çalışan güvenliğinin sağlanması ve güvenlik kültürünün oluşturulması amacıyla düzenlenen “Hasta ve Çalışan Güvenliği” Sempozyumlarının 19. su Hatay ilinde gerçekleştirildi.
 
 
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay Halk Sağlığı müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen "19.Hasta ve Çalışan Güvenliği " konulu sempozyum yoğun ilgi gördü.
 
            Alanında çok sayıda uzman akademisyenin  katılarak sunum yaptığı sempozyuma; Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Doç.Dr.İsmayil YILMAZ, Sağlık Bakanlığı  Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanı Dr.Abdullah ÖZTÜRK, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yusuf Önlen, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Ümit Mutlu TİRYAKİ , Hatay Kamu Hastaneler  Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin YILMAZ, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Bayram KERKEZ,sağlık kurumları yöneticileri, tüm kalite yönetim direktörleri, bölüm kalite sorumluları  ile birlikte çok sayıda sağlık çalışanı katılım gösterdi.
 
         Yoğun çalışmaların sonunda gerçekleştirilen sempozyumda, bine yakın sağlık çalışanına, alanında uzman kişilerce çeşitli konularda bilgiler verilirken sempozyuma sadece Hatay ilinden değil, çevre illerden de çok sayıda sağlık çalışanının ilgi göstermesi, hasta ve çalışan güvenliğine gösterilen önemi gözler önüne serdi. Soru- Cevap bölümüyle son bulan ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği sempozyum, panelistlere teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar