Skip Navigation Links

Hürriyet İlkokulu’nda Panayır Gibi Kermes!

İskenderun Hürriyet İlkokulu’nda adeta panayır havasında bir kermes düzenlendi.

Hürriyet İlkokulu’nda Panayır Gibi Kermes!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese hayırsever kişiliği ile eğitim sevdalısı olarak tanınan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Okul Müdürü Selçuk Velioğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.
Velilerin hazırladığı birbirinden güzel yiyecek ve tatlılar, okul bahçesinde el emeği börekler yapılırken tam bir panayırı andıran kermes adeta şenlik havasında geçti.
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, düzenlenen kermeste, adına düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan takımlara kupa ve madalyalarını verdi.
Hürriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Velioğlu kermeste yaptığı konuşmada İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na okula ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Madalya töreni sonrasında kısa bir konuşma yapan Vayısoğlu, “Daha öncede okulumuza ziyaretlerde bulunup elimden geldiğince okulumuzun eksikliklerini kapatmaya çalıştım. Sizlerin bu samimiyeti, çocuklarımızın sevgisi beni ziyadesi ile mutlu etti. Bizlere en büyük hediye siz değerli öğrencilerimizdir. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin daha iyi imkânlarla eğitimlerinizi almanız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim. Sizler için ne yapsak azdır. Siz değerli ailelerimizi de emeklerinizden dolayı kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ve Okul Müdürü Selçuk Velioğlu, veliler ve öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel elişleri ve yemeklerin bulunduğu stantları gezerek, veli ve öğrencilerle sohbetler ettiler.
 
 
 
 
 
Hürriyet İlkokulu’nda Panayır Gibi Kermes! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet