Skip Navigation Links

İnönü Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı, İskenderun İnönü Ortaokulu’nda açıldı.

İnönü Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı!

Eğitim   A+a-

 İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul fuarın açılışında yaptığı konuşmada, öğrenciler projelerin sunumuyla birlikte bilimsel iletişimi de kavrayıp, konuları anlama ve anlatabilme becerilerini geliştirdiklerini söyledi. 
Okul Müdürü Savaş Tiker ise, okulda projelerden 12 tanesi araştırma, 8 tanesi de tasarım projesi olduğunu belirterek, “Öğrencileri bu tür çalışmalara yönlendirmek onların gelecekleri için önem arz etmektedir. Proje çalışmalarında öğrencilerimizi yetiştiren, onlara rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimi de kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin ve İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Çelikezen, stantları teker teker gezerek öğrencilerin hazırladığı projeleri inceleyerek, öğrencilerden bilgiler aldılar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
A yıldırım 9 Mayıs 2017 Salı
Emeği geçenlere teşekkürler
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet