Skip Navigation Links

Talasemililer Derneği Başkanvekili Güven’i Ziyaret Etti

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu ve beraberindeki heyet Hatay Büyükşehir Belediye Başkan

Talasemililer Derneği Başkanvekili Güven’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu ve beraberindeki heyet Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’i ‘’8 Mayıs Dünya Talasemi Günü’’ münasebetiyle makamında ziyaret etti.
 
HATODER BAŞKANI KERİMOĞLU BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ.
 
Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) hasta, hasta aileleri, sağlık çalışanları ve gönüllü kişiler tarafından kurulmuştur. Talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını önlemek için İlimiz genelinde ‘’Hatay İli Hemoglobinopati Kontrol Stratejisi ve Eylem Planıyla” kamu, kurum ve kuruluşlarıyla el birliği içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz.
HATODER Başkanı Kerimoğlu” ilimiz genelinde talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarının önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu, hastaların sorunlarını ortak noktada birleştirerek birlik, beraberlik ve eşgüdüm içerisinde dernek aracılığıyla ilgili makamlara iletilmesi ve çözümler üretilmesi için çalıştıklarını”belirtti.
 
TALASEMİ DERNEĞİ ÜYELERİ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu “bu meşakkatli yolda bizlere destek olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet