Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halka Hizmete Devam

İskenderun Belediye Meclisi Mayıs ayı son toplantısında gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Halka Hizmete Devam

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.
 

HALK HİZMETE DEVAM 

 
Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden halk hizmet noktasında çalışmalarımızı sürdürdük. Birçok projeyi hayata geçirdik. Bir kısmı devam ediyor. Bir kısmı bitme üzere. Bizim tek bir amacımız var. İskenderun’u daha yaşanabilir daha modern daha güzel hale getirmek. Siz değerli meclis üyelerimizin İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi yönündeki fikir ve düşüncelerini her zaman büyük bir önem verdik. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Her zaman buna inandık.”dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Gündemde bulunan ;

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Türksat A.Ş. arasında imzalanan hizmet sözleşmesi ve eki teknik şartname kapsamında Türksat A.Ş. tarafından yürütülmekte olan “Hatay İli, İlçe ve Mahalle sınırları haritası” çalışmalarının tamamlanabilmesi için İlçe ve Mahalle sınır harita krokilerinin ilçe belediye meclislerince onaylanması istendiğinden konunun Meclisce görüşülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.
 
Sarıseki Mahallesi, Organize Sanayi Bölgesi önünde, kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında yapılması planlanan liman amaçlı 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifine ilişkin ilgili belediye meclis kararları ile kurum görüşleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından istenildiğinden konunun Meclisçe görüşülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar