Skip Navigation Links

Arsuz Belediyesi Başarısını Bütçede de Tescilledi

Arsuz Belediye Meclisi, Mayıs ayı ikinci oturumu gerçekleştirdi.

Arsuz Belediyesi Başarısını Bütçede de Tescilledi

Arsuz   A+a-

 Bir önceki meclis toplantısından komisyonlara havale edilen dört gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 2016 yılı bütçesinin gelir ve giderinde yüzde 85 oranında gerçekleşme sağlandığı ifade edildi. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında gerçekleşen toplantıda, yoklama yapılması ve komisyon raporlarının okunup onaylanmasının ardından 4 gündem maddesi de oybirliğiyle kabul edildi.
İller Bankası Genel Müdürlüğü'nün Arsuz 1'inci Grup Kanalizasyon Şebekesi Kesin Projesi'nin yapımıyla ilgili İller Bankası'ndan kredi kullanılması düşünüldüğünden halihazır yolların ve kadastro yollarının imar planı revizyonunda korunacağına dair meclis kararı talebinin de oybirliğiyle kabul edildiği mecliste ayrıca plan ve bütçe komisyonunun raporuna göre Karaağaç Halk Plajı’na giriş ücretinin KDV dahil 5 lira olması kararlaştırıldı.
Gündem dışı konuşmalarda kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “2016 yılı bütçe kesin hesap cetvelini de görüştüğümüz meclisimizde tahmin edilen bütçe gelirlerinin gerçekleşme oranı yüzde 85 olarak tespit edilmiştir. Birçok belediyeye nasip olmayan bu başarıdan dolayı meclis üyelerime, birim müdürlerime ve çalışma arkadaşlarıma isabetli çalışmalarında dolayı teşekkür eder, önümüzdeki yılda da aynı başarının yakalanmasını temenni ederim” dedi.
Meclis üyeleri bir sonraki meclis toplantısının 2 Haziran 2017 Cuma günü yapılmasını kararlaştırdı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet