Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vayısoğlu Yine Yaptı Yapacağını...

Hayırsever Vayısoğlu Eğitim Seferberliğini Sürdürüyor!

Vayısoğlu Yine Yaptı Yapacağını...Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Gültepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen kermes tam bir panayır havasında gerçekleştirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese birçok okula yaptığı hayırlar ile hayırsever kişiliği ile tam bir eğitim sevdalısı olarak tanınan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Okul Müdürü Mustafa Aksay, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.
Velilerin hazırladığı birbirinden güzel yiyecek ve tatlılar, okul bahçesinde el emeği börekler yapılırken tam bir panayırı andıran kermes adeta şenlik havasında geçti.
 
Kermeste edinilen gelirlerin okulun içerisinde yapılacak olan çeşme ve diğer eksiklikleri için harcanacağını öğrenen Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu yine hayırseverlikte geri kalmadı ve okulun eksiklikleri için destek vereceğini söylemesi okul müdürü ve öğretmenlerden alkış aldı.
 
Öğrencilerin yapmış olduğu çeşitli resim ve diğer çalışmaları da yakından inceleyen Vayısoğlu, geleceğimizin en büyük dahileri okullarımızdan çıkacaktır. Bizler onlara destek vermemiz esasında zorunludur. Çünkü çocuklarımıza eğitim anlamında ne verirsek ileri de onu alırız. Geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve en rahat bir şekilde eğitimlerini görmelerini sağlamalıyız.” diyerek okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerini yaptıkları etkinliklerden dolayı tebrik etti.
 
Öğrencilerin çeşitli yörelerin halk oyunlarını oynaması esnasında tüm davetlilerde öğrencilere alkışlarıyla destek verdiler.
Öğrencilerde hayırsever Vayısoğlu’na çiçek takdiminde bulunarak teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vayısoğlu Yine Yaptı Yapacağını... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar