Skip Navigation Links

Artık Ülkemizin Önü Açıldı

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Artık Ülkemizin Önü Açıldı

Ekonomi   A+a-

 16 Nisan Referandumunun ardından  teşekkür ziyaretlerini sürdüren Ak parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte İTSO’yu ziyaret etti. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen milletvekili Karasayar, “16 Nisan sonrası halkımız istikrara ve hükümete güvenoyu vermiştir.
 
 Artık ülkemizin önü açıldı, dolar düştü, Projeler  hayata geçiriliyor. Ülkemizde olduğu gibi kentimizde de halkımıza hizmetlerin getirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Bu güven ve istikrar iş dünyamızda da olumlu yönde etkileyecek, artık yeni yatırım ve istihdam alanları da artacaktır” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da referandum sonrası  piyasalarda rahatlama olduğunu belirterek, “Yatırımcılarımızın  artık geleceğe güvenle bakacağına inanıyoruz. Sanayici ve iş adamları olarak hükümetten beklentimiz istikrarın devam etmesidir. Bölgemizin sorunlarının çözümü noktasında her zaman yanımızda oldunuz. İş adamları olarak temennimiz, bölgemiz için hayati önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalara hız verilmesidir” şeklinde ifadelere yer verdi.
 
TBMM İdare  Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili  Orhan Karasayar’ın ziyaretinden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti
 
İlçe Yönetimi, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran,  Adnan Mursaloğlu, Senem Akpınar ve İTSO Meclis üyeleri de hazır bulundular. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet