Skip Navigation Links

Muhtarlarla Çözüm Odaklı Görüşmeler Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda

Muhtarlarla Çözüm Odaklı Görüşmeler Yapıldı

Gündem   A+a-

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Muhtarlarla
Buluşma Toplantıları İskenderun'da düzenli olarak icra edilmekte olup, bu toplantılar ile İskenderun'daki sorun ve ihtiyaçlar belirlenerek çözüm odaklı görüşmeler yapılmaktadır.
 
İskenderun Ramada Hotel’de Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İskenderun Belediyesi Avukatı Ümran Gültekin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz hazır bulundu.
 
Vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarla bir araya gelinmek suretiyle halkın ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasının kamu hizmetlerinin yürütülmesinde etkin bir rol oynayacağını ifade eden Kaymakam Kılınçkaya, bu bilinç ve düstur çerçevesinde muhtarlarla istişare yapmak üzere bir araya gelindiğini ve yapılacak toplantının kente ve millete hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.
 
Kaymakam Kılınçkaya, muhtarların istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek, mahalle muhtarlarınca tespit edilen sorun ve ihtiyaçların giderilmesi açısından ilgili kurum yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.   
 
İlgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentteki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Kılınçkaya, güzide kent İskenderun’un ve çok değerli İskenderun halkının geleceği için yürüttüğü çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam ettireceklerini dile getirdi.
 
Kaymakam Kılınçkaya, toplantının sona ermesinin müteakibinde katılımlarından ve çalışmalarından dolayı muhtarlara ve ilgili kurum yetkililerine teşekkür etti.
 
Bu tür toplantıların yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle muhtarları, kendilerine karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da Kaymakam Kılınçkaya’ya teşekkürlerini ilettiler. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
MEHMET AKTEPELİ 3 Mayıs 2017 Çarşamba
Yapılan toplantıyı vatandaş için çok değerli buluyorum. Kaymakamımız Hakan KILINÇKAYA'ya da görevinde başarılar dilerim. Sizin gibi kaymakamların emsalleri çoğalsın İnşaAllah.
MEHMET AKTEPELİ 3 Mayıs 2017 Çarşamba
Yapılan toplantıyı vatandaş için çok değerli buluyorum. Kaymakamımız Hakan KILINÇKAYA'ya da görevinde başarılar dilerim. Sizin gibi kaymakamların emsalleri çoğalsın İnşaAllah.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet