Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Has Turizm Belen Hizmete Girdi

Türkiye’nin en büyük seyahat firmalarından Has Turizm, filosunu yenilediği gibi acentelerine de yenilerini katıyor.

Has Turizm Belen Hizmete Girdi

Belen   A+a-

 Dünya çapında aldığı ödüller, hizmet kalitesi ve Türkiye dışında da bir çok ülkede faaliyet gösteren Has Turizm, Hatay’ın Belen ilçesinde acentesini Mehmet Yücelen işletmeciliğinde açtı.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Hatay Valiliği Özel Kalem Müdürü Halil Yücelen, Has Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten gibi önemli isimler katıldı. 
Belen’de eksikliği hissedilen bir müesseseyi açmanın gururunu yaşarken, Has Turizm gibi dünya markasının çatısı altında hizmet vermekten gurur duyduğunu belirten Has Turizm Belen İşletmecisi Mehmet Yücelen, tüm bölge halkına, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile Has Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara’ya desteklerinden teşekkür etti.
Has Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara, Yücelen ailesi ve Mehmet Yücelen’in beklentilerini boşa çıkarmadığını ve beklentinin üzerinde bir performansla Has markasına yakışır bir şekilde acenteyi hazırladıklarını belirterek teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş