Skip Navigation Links

Uygun’lar Ailesinin Acı Kaybı

Uygun ailesinin değerli büyüğü Ali Uygun, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.

Uygun’lar Ailesinin Acı Kaybı Web
TV

Yaşam   A+a-

 İskenderun’un tanınmış esnaflarından, Uygun ailesinin değerli büyüğü Ali Uygun, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Eski toprak, koca çınar Ali Uygun’un cenazesi evlatları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Bölgenin en eski esnaflarından biri olan Ali Uygun’un vefatı Uygun’lar ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 
 
Merhum Ali Uygun’un cenazesi hastane morgundan alınıp helallik alınmak üzere Dumlupınar Mahallesindeki evine getirildi. Mahalle sakinleri ve evlatlarının huzurunda okunan duaların ardından sevenlerinin katılımıyla Karaağaç Asri mezarlığına getirilen cenaze için namaz kılındı. Cenaze namazının ardından merhum Ali Uygun’un naaşı omuzlarda taşınarak aile kabristanında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. 
 
Esnafından siyasetçisine, STK temsilcilerinden bürokratına kadar her kesimden birçok vatandaşı buluşturan cenaze töreni yoğun kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Cenaze törenine, TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Eski ve yeni Belediye Meclis üyeleri, AK Parti, CHP, MHP ilçe temsilcileri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İGEV yönetim kurulu üyeleri, STK’lar, esnaflar ile Uygun’lar ailesi, sevenleri ve dostları katıldı.
 
Cenaze sahiplerinin adresine kurulan Taziye çadırında Kur’an’ı Kerim ve dualar okundu. Uygun’lar ailesinin sevenleri ve yakınları Dumlupınar Mahallesi 214 sokak No: 14’deki evin önüne kurulan Taziye Çadırına gelerek dualara eşlik ederek, ailenin acısını paylaşıyorlar.
 
95 yaşında hayata gözlerini yuman Ali Uygun, Uygunlar A.Ş. ve Mega Medya Yayıncılık A.Ş. yönetim kurulu başkanı, İskenderun Turizm Derneği başkanı, eski belediye meclis üyesi Sabahattin Uygun ve bölgenin sevilen esnaflarından Mehmet, Mahmut, Hasan, Hüseyin ve Sadık Uygun ile Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka kardeşler olmak üzere 6 erkek 5 kız, toplam 11 evlat babasıydı.
 
Gazeteci meslektaşımız Sabahattin Uygun nezdinde tüm Uygun’lar ailesine sabır ve başsağlığı diler, Merhum Ali Uygun amcamıza da Allahtan rahmet dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uygun’lar Ailesinin Acı Kaybı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet