Skip Navigation Links

Bağımsız Aday Sürmeli Cevap Verdi

Bağımsız Hatay milletvekili adayı Melih Sürmeli, seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu'nun yerel bi

Politika   A+a-

 
 
Bağımsız aday Sürmeli Cevap verdi
 
 
Bağımsız Hatay milletvekili adayı Melih Sürmeli, seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu’nun yerel bir gazeteye verdiği demeç hakkında açıklama yaptı. Bağımsız Hatay milletvekili adayı Melih Sürmeli, “CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu’nun Beyköy’de yaptığı konuşmasında, ‘Cumhuriyet Güçbirliğinin adı AKP v emperyalizme güç birliğidir’ şeklindeki konuşmasına cevap verdi.
Sürmeli düzenlediği basın toplantısında, “Atatürkçüler CHP’den tasfiye edilip listelerde seçilebilecek yerlere bölücü ve Kemal Dervişçi isimler yerleştirilirken CHP adayı Mevlüt Dudunun bunları görmezden gerek Cumhuriyet Güçbirliğine saldırması anlamlıdır. Bu iftira ve saldırılar içine girdikleri süreci daha da belirginleştirmektedir” dedi. Sürmeli açıklamasının devamında ise, “Cumhuriyet Güçbirliği bağımsız adaylarının hayatları emperyalizmle mücadele içinde geçmiştir. Cumhuriyet Güçbirliğinin Hatay adayı Meih Sürmeli’de gençlik yıllarından bu güne kadar ulusa devrimci çizgisinden ödün vermemiş ve bağımsız Türkiye mücadelesinin savunucusu olmuştur. Bugüne kadar ADD, ÇYDD, Diş Hekimleri Odası, Samandağlılar Derneği ve daha birçok demokratik kitle örgütünde aktif olarak mücadele etmiştir” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet