Skip Navigation Links

İmam Hatip Öğrencilerinden Muhteşem Kutlu Doğum Kutlaması

Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum Haftası' programı büyük ilgi gördü.

İmam Hatip Öğrencilerinden Muhteşem Kutlu Doğum Kutlaması

Eğitim   A+a-


İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum Haftası' programı büyük ilgi gördü.
Program, İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı gerçekleştirildi.
Programa, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun ve diğer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İskenderun Müftü Vekili Mehmet Altunal, İskenderun Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Yılmaz Çiğdem, Arsuz Müftüsü Mustafa Dönmez, İlim Yayma Cemiyet Başkanı Hikmet Altınsöz, İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erkal Yiğit, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Veliler ve davetliler katıldı.
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından ortak hazırlanan programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve tiyatro gösterisine kadar birçok aktivite gerçekleştirildi.
 
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erkal Yiğit “Yüce yaratıcının, insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son peygamber, Allah’ın sevgilisi, peygamberimiz, efendimiz, şefaatçimiz, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen HZ. Muhammed Mustafa’nın dünyaya teşrifi münasebetiyle okulumuz İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunun birlikte hazırlamış olduğu programımızı gerçekleştiriyoruz. Bilindiği gibi ülkemizde ve dünyada, sevgili peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bu haftayı Müslümanlar arasında büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Yeryüzünde, gelmiş geçmiş hiçbir insan onun kadar sevilmedi, onun kadar hiçbir kimse özlemle anılmadı. Efendimizin doğumu, âleme bir rahmettir. Onun doğumuyla dünya aydınlandı. Onun peygamberliğiyle yüce rabbimiz, insanlığa son mesajlarını gönderdi, ne mutlu onu okuyup yaşayanlara” diye konuştu. Okul Müdürü Erkal Yiğit konuşmasını şöyle sonlandırdı. “Peygamberce bir düşünüşün, Muhammedi bir vizyon ve misyonun, tüm gönüllere sirayet etmesi dileklerimle programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum” diye belitti.
 
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili Edebiyat öğretmenleri Erdal Orman ve Erdal Türkyılmaz’ın yönetiminde öğrencilerin sergilediği ‘İslam’ın Doğuşu’ adlı tiyatro sahneledi.
 
Öğrencilerin sergilediği tiyatro ve ilahiler seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Program sonunda katılan tüm davetlilere güller dağıtıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet