Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Anne- Oğul Obezite Ameliyatıyla Kilo Verdi

Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’a başvuran obez anne oğul, kapalı obezite cerrahisi yöntemiyle zayıfladı.

Anne- Oğul Obezite Ameliyatıyla Kilo Verdi

Sağlık   A+a-

 Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’a başvuran obez anne oğul, kapalı obezite cerrahisi yöntemiyle zayıfladı. 115 kiloyla ameliyat olan Nevin Erdana bir yılda 80 kiloya düşerken, 9 ay önce 170 kilo iken ameliyat olan oğlu Kamil Erdana 75 kilo verdi.
Önce kendisinin ameliyat olduğunu ifade eden anne Nevin Erdana, “Ameliyat olmadan önce 115 kiloydum. Bir yılda 35 kilo verdim ve şuan 80 kiloyum. Benim ameliyatımdan sonra, oğlumda ameliyat olmaya karar verdi. Şimdiki halimizden çok memnunuz. Doktorumuz Cavit Göktaş’a ve sağlık ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
“Obezite genetik bir hastalık”
Anne oğulun ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Op. Dr. Cavit Göktaş ise, obezitenin genetik bir hastalık olduğunu ifade ederek, “Obezite şikâyetiyle bize başvuran anne oğul hastalarımız, gerçekleştirdiğimiz laparoskopik tüp mide operasyonuyla kısa sürede kilo vermeye başladı. Öncelikle bize Nevin Hanım başvurmuştu. Ameliyat sonrası, sağlığına kavuşan ve kilo vermeye başlayan hastamızın ardından oğlu da ameliyat olmaya karar verdi ve aynı şekilde başarıyla kilo vermeye başladı. Bilinen bir gerçek var ki, obezite dünyada önemli bir sorun haline gelmiştir. Son dönemlerde artış gösteren obezite, ayrıca genetik bir hastalık durumundadır. Ameliyatını gerçekleştirdiğimiz anne oğul da buna en güzel örnek olmuştur. Erdana Ailesi, artık yaşamlarına daha sağlıklı bireyler olarak devam edecekler” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar