Skip Navigation Links

Kazanan Türk Sporu Oldu

HBB tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası,görkemli kupa töreniyle sona erdi.

Kazanan Türk Sporu OlduWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası, gerçekleşen görkemli kupa töreniyle sona erdi.
Antakya ve İskenderun olmak üzere iki merkezde gerçekleşen turnuvaya katılan 27 takım arasından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Antakya’da turnuvaya katılan 21 takım arasından finalde Hatayspor’u 3-2 yenen Galatasaray kupaya uzandı ve birincilik ödülünü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın elinden aldı. İki farklı takım ile turnuvaya katılan Hatayspor ikinciliği ve üçüncülüğü elde ederken, ödülleri HBB Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Maden’in elinden aldı.
Milli takımlara yetiştirdiği sporcularla kentin gözbebeği haline gelen Hatay Büyükşehir Belediyespor’un genç sporcuları turnuvayı dördüncü sırada tamamladı ve ödüllerini HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım’dan aldı. 
Turnuvanın İskenderun grubunu ise 5 Temmuz İlkokulu öğrencileri şampiyon olarak tamamladı. 

BAŞKAN SAVAŞ ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Turnuvanın düzenlenmesinde en büyük emeği harcayan ve çocukların gelişimlerini destekleyen Başkan Savaş da turnuva ile ilgili olarak, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın ve geçlerimizin kişisel gelişimlerini her zaman destekliyoruz. Bu turnuvanın da esas kazananı Hatay’ın sportif yaşamı ve milli takımlarımızdır. Kazanan yine Türk sporudur. Turnuvaya katılarak renk katan tüm kulüp ve sporcularımızı yürekten kutluyorum” diyerek çocukların bu mutlu anlarına ortak oldu.
 
 
 
Kazanan Türk Sporu Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet