Skip Navigation Links

1. Hatay Kitap Fuarı Açılıyor!

HATAY Büyükşehir Belediyesi tarafından 12-21 Mayıs tarihlerinde kitap fuarı düzenlenecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş

1. Hatay Kitap Fuarı Açılıyor!

Gündem   A+a-

 
HATAY Büyükşehir Belediyesi tarafından 12-21 Mayıs tarihlerinde kitap fuarı düzenlenecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, fuarın bu yıl ilk kez düzenleneceğini ve geleneksel hale getirileceğini söyledi. Başkan Savaş, 126 yayınevinin etkinliğe katılacağını belirterek şu bilgileri verdi:
 
"Amacımız kentimizdeki son 6 yıldaki ekonomik durgunluğu aktifleştirmek, insanlarımızın moral ve motivasyonunu yüksek seviyeye çıkarmak ve Hatay'ı savaş ortamı kimliğinden çıkarmak. Bunun için de tüm sivil toplum örgütlerimizle devletimizle Hatay'daki bu negatif algıyı, pozitife çevirmek istiyoruz. Biliyorsunuz 2021'de bir EXPO 21 fuarımız var, botanik alanında. 2021 yılına kadar  Hatay'ı her alanda hazırlamak ve çok iyi bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Hatay'ın ve ülkenin tanıtımını en üst seviyede yapmak istiyoruz. Tüm belediyelerin ve sivil toplum kuruluşların da desteğini bekliyoruz."
 
Fuara Şükrü Erbaş, İlber Ortaylı, Banu Avar, Hanefi Avcı, Enver Aysever, Kahraman Tazeoğlu'nun da aralarında bulunduğu 20'ye yakın yazar katılacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet