Skip Navigation Links

ATHİB 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 36 üye firmanın katılımıyla gerçekleşti.

ATHİB 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ekonomi   A+a-

 Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 36 üye firmanın katılımıyla 20 Nisan 2017 tarihinde AKİB Genel Sekreterliği Binası’nda gerçekleştirildi. 
 
Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zeki KIVANÇ’ın açılış konuşmasını yaptığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Tekstil Birliği ihracatının 2016 yılında %2,42 artışla 895 milyon dolar olarak gerçekleştiğini belirterek, bu sene ihracatımızı yükselterek, ülkemizin ve ekonomimizin gelişmesine katkıda bulunulması gerektiğini vurgulandı.
 
          Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerden biri olan ATHİB Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması’nın önemine değinen Sayın Kıvanç, özellikle tasarım ile katma değerli ürünlerin üretilebileceğini belirtti. Bu sene içerisinde kurulması için çalışmaları hızla devam eden Akdeniz Tasarım Merkezi’nden üyelerimizin faydalanması için bilgileri paylaştıktan sonra toplantı ATHİB’in politika alanına giren ithalatta ek vergi ve Pakistan STA konuları hakkındaki son gelişmelerin paylaşıldığı bir sunum ile devam etti.
 
Zeki Kıvanç’ın sunumunun ardından, 2016 yılında Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve mali durum ile 2017 yılı tahmini bütçesi de paylaşılarak toplantı sona erdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet