Skip Navigation Links

HBB’den Çocuklara 23 Nisan Hediyeleri

HBB ekipleri, çocukları ve gençleri bilime, sanata ve spora yönlendirecek çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

HBB’den Çocuklara 23 Nisan HediyeleriWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime verdiği değer doğrultusunda hizmet üreten HBB ekipleri, çocukları ve gençleri bilime, sanata ve spora yönlendirecek çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak Hatay genelinde faaliyetlerini gerçekleştiren Sosyal Doku Ekibi, Türk ulusunun ulu önderi Gazi M. Kemal Atatürk’ün geleceğimizin mimarları çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Harbiye Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda eğitim ve öğretim gören miniklere hediyeler dağıttı.

DUYARLI DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Öğrenimlerine devam eden çocukların çok yönlü bireyler olarak hayata kazandırılması için çaba harcayan ekipler, zihin gelişimleri ve el becerilerine katkı sunmak amacıyla yapboz ile boyama kitaplarını miniklerle buluşturarak mutluluklarına vesile oldu. Kazım Karabekir İlköğretim Okulu idarecileriyle öğretmenleri, öğrencilerin fiziksel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunan duyarlı davranışlarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini iletti.
 
HBB’den Çocuklara 23 Nisan Hediyeleri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet