Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TBF U16 Yıldız Kız Basketbol Turnuvası Start Aldı!

TBF U16 Yıldız Kız Basketbol Turnuvaları İskenderun’da start aldı.

TBF U16 Yıldız Kız Basketbol Turnuvası Start Aldı!

Spor   A+a-

 19-24 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak turnuvaya aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da bulunduğu 24 takımın katılımı ile start aldı.
İskenderun Spor Salonu ve Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan turnuva öncesi açılış töreni gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel birçok şehirden toplam da 24 takımın gösterdiği müsabakalara 350-400 kişilik kafilenin İskenderun’a geldiğini söyledi.
Gündel, turnuvanın fair play kuralları çerçevesinde sakatlık olmadan, maçların dostluk ve centilmenlik içinde geçmesi dileğiyle tüm sporculara başarılar diledi.
Gündel, “İskenderun’da Basketbol Şampiyonası heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Bu turnuvaya da pek çok şehrimizden aralarında FB, BJK ve GS’nin de bulunduğu 24 takım katılıyor. Toplamda 350-400 kişilik bir kafileyi ilçemizde ağırlıyoruz. İlçemize almış olduğumuz bu turnuva ile şehrimize hem ekonomik hem de sportif açıdan bir canlandırma katacaktır. Turnuvaya hem Gençlik Spor Salonumuzda ve hem de belediyemize ait olan Sakarya Spor Salonunda ev sahipliği yapıyoruz. Özellikle bu 24 takımın katıldığı yarı final turnuvasına şehrimiz takımlarından İKEM U16 yıldız kız basketbol takımı da katılıyor. Bu da ilçemiz için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Biz spor ilçe müdürlüğü olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyor, şampiyonanın fair play çerçevesinde geçmesini diliyorum” dedi.
Turnuvanın açılış törenine İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TBF Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ertuğrul, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin de katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş