Skip Navigation Links

Tekebaşı Ortaokulu Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi

Tekebaşı Ortaokulu Okulu aile birliği Truva life otelde dayanışma gecesi düzenledi. Samandağ Belediye Başkanvekili

Tekebaşı Ortaokulu Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi

Gündem   A+a-

 
Tekebaşı Ortaokulu Okulu  aile birliği Truva life otelde dayanışma gecesi  düzenledi. Samandağ Belediye Başkanvekili Şahiye Fırıncıoğulları ,CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ve Vatandaşlar dayanışma gecesine katıldılar. Okul Müdürü Ulaş Akdağ dayanışma gecesinde açılış konuşması yaparak,katkısı olan herkese teşekkür etti.Chp İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ,Ülkemizin ve İlimizin bulunduğu siyasal süreci anlatarak geleceğimize sahip çıkmanın zamanı olduğunu söyledi.
Okul aile birliği başkanı,Sinan Kayıkçı,yönetim kurulu üyeleri Tufan Dönmez,Besim Belli,Aycan Balıkçı, Semire Demir gecede hazır  bulundu.
 
Samandağ Belediye Başkanvekili Şahiye Fırıncıoğulları konuşmasında :”Tekebaşı Ortaokulu Okul aile birliğinin düzenlediği dayanışma yemeğinde sizlerle bir araya geldiğimizden,bu ortamı paylaştığımızdan dolayı mutluluk duydum. Tekebaşı OrtaOkulu  Aile Birliği yönetimi ,okul idaresini, öğretmenlerimizi ve velilerimizi eğitim öğretimin diğer paydaşlarını böyle bir organizasyonla bir araya getirerek aralarındaki  bağları kuvvetlendiriyor. Bu beraberliğin verdiği enerjiyle Tekebaşı ortaokulu  adına kazanımlar elde edileceğine inanıyorum.  Okul aile birliği yönetimine bu başarılı organizasyondan dolayı teşekkür ederim.Samandağ Belediye Başkanımız Mithat Nehir  ilçemiz adına önemli hizmetleri hayata geçiriyor.Bu hizmetlerle ilgili Ankara’da bulunduğundan dolayı bu onurlu görevi  bana verdi.Belediye Başkanımız sizlere sevgi ,saygı ve selamlarını sunduğunu iletmemi istedi. Samandağ Belediyesi adına,sahsım ve Samandağ Halkı adına  hepinizi selamlıyorum.İyi eğlenceler diliyorum. “
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet