Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye 'Evet' dedi!

AK Parti İskenderun’da ‘Evet’ Zaferini Kutladı!

Türkiye 'Evet' dedi!Web
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye Referandum oylamasını tamamladı.
Anayasa değişikliğine ilişkin referandumda Türkiye genelinde sandıklardan yüzde 51,21 ‘evet’, yüzde 48,79 ‘hayır’ çıktı.
24 milyon 326 bin 251 oy ‘evet’ için kullanılırken, 23 milyon 173 bin 124 kişi ‘hayır’ oyu tercihinde bulundu. Kullanılan oyların 849 bin 447'si ise geçersiz oldu. Yurt içinde katılım ise yüzde 87,28 oldu. En çok ‘evet’ oyu Bayburt'tan, en fazla ‘hayır’ oyu ise Tunceli'den çıktı.

AK Parti İskenderun’da ‘Evet’ Zaferini Kutladı!

Hatay: yüzde 45.64 evet, yüzde 54.35 hayır İskenderun’da ise % 44.4 evet, % 55.6 hayır oyları çıktı.
AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı önünde TBMM İdari Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve parti yönetimi birlikte ellerinde Türk bayrakları ile kutlama için toplanan partililere konuşma yaptılar. Belediye Başkanından, teşkilat mensuplarına ve ‘evet’ için gece gündüz demeden çalışan herkese teşekkürlerini ileten Milletvekili Karasayar yaptığı konuşmasında, “Ülkemizde artık yeni bir dönem başlayacak. Daha hızlı yol alacağız ve daha çok çalışacağız. Bu aziz milletimiz kararını verdi. İstikrar dedi. Güven dedi. Gelecek dedi. İstikbal dedi. Bugüne kadar hep güvendi ve bugün de Allah’ın izniyle referandumda kararını verdi. Şimdi artık ülkemizi büyütme ve daha çok çalışma zamanı. Birlik ve beraberlik zamanı, vatanımız için milletimiz için daha çok çalışma zamanı.” dedi.
Konuşmalar sırasında partililer ellerinde Türk Bayraklarıyla tezahüratlar yaparak ‘evet’ zaferini kutladı. Sahil şeridine çıkan ‘evet’ destekçileri de ellerinde bayraklarla araçları ile referandum oylamasından alınan %51.21’lik zaferi kutladılar.
 
 
Türkiye 'Evet' dedi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar