Skip Navigation Links

Asansör’de Kalite ve Teknoloji Zeybek Asansör!

İşletmeciliğini Gökhan Zeybek’in yaptığı Zeybek Asansör Kurtuluş Mahallesinde hizmete girdi.

Asansör’de Kalite ve Teknoloji Zeybek Asansör!Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, tecrübeli ve uzman personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü, topluma karşı yükümlülüklerini yerine getiren örnek bir firma olan işletmeciliğini Gökhan Zeybek’in yaptığı Zeybek Asansör Kurtuluş Mahallesinde hizmete girdi.
Zeybek Asansör’ün açılışı, TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Sönmez, Avukat Emre Yıldırım, İşletmeci Gökhan Zeybek ve davetlilerin katılımıyla hep birlikte gerçekleştirildi.
TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar açılışta yaptığı konuşmada, teknolojinin hızla ilerlediği gelişen ve büyüyen İskenderun’da kaliteli ürünlerin asansör sektöründe önemli olduğunu belirterek işletmeci Gökhan Zeybek’i tebrik ederek işletmenin hayırlı olmasını söyledi.
Zeybek Asansör’ün İşletmecisi Gökhan Zeybek ise yaptığı kısa konuşmada, “Kalite bilincini sistematik ve düzenli bir şekilde sağlamak üzere Toplam Kalite Yönetimi’ni yaşam şekli olarak benimsemek ve gereklerini yerine getirmek amacı ile gelişen teknolojiyi takip ederek, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, tecrübeli ve uzman personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü, topluma karşı yükümlülüklerini yerine getiren örnek bir firma olmanın gayesi ve amacındayız. Bu manada kaliteli hizmet anlayışıyla, Türkiye’de güvenilir, dinamik, sektörde lider bir firma ve aranan marka olmak hedefimizdir. Açılışımıza icabet eden başta Milletvekilimiz, belediye başkanımız, ilçe başkanımız olmak üzere tüm davetlilere teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Açılışın ardından mini bir kokteyl düzenlenirken, işletmeci Gökhan Zeybek tarafından teknolojiyi yakından takip ederek üretilen asansörler ve firma hakkında davetlilere bilgiler verdi.
 
 
 
Asansör’de Kalite ve Teknoloji Zeybek Asansör! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet