Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hedef Son 8 ‘de Olmak...

Özel İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor.

Hedef Son 8 ‘de Olmak...

Spor   A+a-

   Özel İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı okul sporlarında deplasmanlı ligde Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda kendi evinde Gaziantep Sanko Koleji ile oynadığı karşılaşmayı farklı kazanan takım en son Elazığ'da Elazığ Spor Lisesi ile karşılaşarak rakibine adeta basketbol dersi verdi ve 74/28’lik bir skorla galip geldi.      
        Konuyla ilgili bilgi veren okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN; “Hatay şampiyonluğundan sonra bölge şampiyonu olduk ve Türkiye'de son 32 okul takımı arasına girdik. Türkiye'de dört bölgeye sekizer takım olarak ayrıldık. Biz 4. Bölgede yer alıyoruz ve 8 takımdan oluşan 4. Bölgede dörderli iki grup oluşturuldu. Bu gruplar kendi aralarında tek devreli deplasmanlı lig oynuyorlar. Daha sonra grup birincileri ve ikincileri bölgelerinde çapraz eşleşecekler. Üç maç üzerinden ikisini alan Türkiye'nin son sekiz takımını oluşturacak. Emin adımlarla hedefe doğru ilerliyoruz. Bu bölgenin favori takımı olarak gösteriliyoruz. Bu durum bizi şımartmıyor. Kendimizden emin ve temkinli ilerliyoruz. Çünkü bunu çok istiyoruz. Şimdi de Gazi Antep'te Sanko Koleji ile ikinci maçımızı oynamaya gidiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz doğrultuda gerçekleşecek ve son sekize kalacağız. Akademik eğitimdeki başarısının yanı sıra sporda da başarmak ve zirvede olmak istiyoruz”dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar