Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un Huzuru Emin Ellerde!..

Nazım Culha, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu'nun 172’nci yıl dönümünde ilçede görev yapan polis memurlarını yalnız bırakmadı

Arsuz’un Huzuru Emin Ellerde!..Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu'nun 172’nci yıl dönümü dolayısıyla, Arsuz’un huzur kenti olmasına ciddi katkılar sunan Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ve polis memurlarını makamında ağırladı.  Güvenli ve huzurIu bir Arsuz için gece - gündüz demeden, büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan İlçe Emniyet Teşkilatı başta olmak üzere, Hatay'ın ve yurdun her köşesinde görev yapan Emniyet mensuplarının anlamlı gününü kutlayan Başkan Culha, görevlerini yerine getirirken şehit olan polisleri de rahmetle andı. Kurumlar arasındaki uyum ve işbirliğine dikkat çekilen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, hem hizmetlerindeki desteklerinden dolayı, hem de 172. yıl anısına Başkan Nazım Culha'ya plaket takdim etti.
Gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Nazım Culha da, meclis üyeleri ile birlikte Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyarete ederek, tebrikleri kabul eden Müdür Halil Karabacak ve polis memurlarının Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu'nun 172’nci yıl dönümünü kutladı ve polis memurlarına kırmızı karanfil dağıttı.

"Arsuz, huzurlu bir ilçe"

Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak'a ve emniyet teşkilatına Arsuz'daki güven ve huzur ortamı için gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür eden Başkan Nazım Culha, "Hepimiz kamu görevi yapıyoruz.  Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu'nun 172’nci yıl dönümünde şehit olan arkadaşlarımızı saygıyla anıyor, görevi başındaki polis memurlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Arsuz, farklı bir ilçe. Hatay'ın 15 ilçesi var ama Arsuz coğrafyasıyla, uyumuyla, güzelliğiyle, kültürüyle bir numaralı ilçesi.. Biz de o kentin konseptine yakışır bir şekilde görev yapıyor ve kurumlar arası ilişkilerimize dikkat ediyoruz. Huzurlu bir ilçeyiz. İnşallah hep böyle devam ederiz" diyerek Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu'nun 172’nci yıl dönümünü kutladı.

"Hepimizin ortak amacı, halka hizmet"

Arsuz'daki huzur ve güven ortamının sağlanmasında herkesin önemli bir yeri olduğunu ifade eden Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ise, "1,5 yıldır Arsuz'da görev yapıyorum. Şahsınız ve belediye personeli ile olan diyalogumuz gayet iyi bir düzeyde. Kurumsal bazdaki işbirliğimizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Hepimiz hizmet etmek için buradayız. Kurumsal dayanışma çok önemli.  Emniyet teşkilatı, belediye ve diğer kurumlar da bu kente hizmet etmek için varız. Arsuzluların daha rahat, huzurlu, ferah bir ortamda yaşaması için, şehrin daha iyi modern ve model bir kent olması ve hak ettiği noktaya gelmesi için çalışıyorsunuz. Birlikte ortak amaçlar için görevimizi yerine getiriyoruz.  Sonuç olarak; sizlerin desteğini arkamızda görmek bizleri mutlu ediyor. Bugünümüzde de bizleri yalnız bırakmadığınız için size çok teşekkür ederim. Emniyet Teşkilatı olarak toplumun desteğini arkasına almayan, toplumla iyi diyalog kurmayanların başarıyı yakalaması mümkün değil. Çok başarılı olmak istiyorsanız, gerek yaşadığınız kentin huzur ve güvenini temin etmek, gerek suçların önlenmesi, gerek suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesi noktasında vatandaşlarımızın desteği çok önemli. Bu noktada da Arsuzlularla çok iyi bir diyalog yakalamış durumdayız. Burada sizlerinde katkınız çok büyük. Buranın önde gelen insanları, kanaat önderleri ve ileri gelenleriyle diyalog halinde olunması bizlere güç veriyor. Ziyaretiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Başkan Culha ve meclis üyeleri daha sonra polis karakolunu ziyaret ederek, polis teşkilatına kırmızı karanfil dağıttı.
 
Arsuz’un Huzuru Emin Ellerde!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar