Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Valente Tam da Damak Zevkinize Göre..

Valente Cafe-Restaurant İskenderun Belediyesi eski evlendirme dairesi yanında hizmete açıldı.

Valente Tam da Damak Zevkinize Göre..Web
TV

Ekonomi   A+a-

Valente Cafe-Restaurant'a Görkmeli Açılış! İşletmeciliğini Duygu Zübari ve Nilgün Zübari Erdem'in yaptığı Valente Cafe-Restaurant İskenderun Belediyesi eski evlendirme dairesi yanında hizmete açıldı.
Açılışı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve işletmeciler Duygu Zübari ve Nilgün Zübari Erdem birlikte gerçekleştirdiler.
Açılışa Zübari ailesi yakınlarının yanı sıra Türkiye’nin yakından tanıdığı kanun sanatçısı bestekar ses sanatçısı Sezgin Çengel de katıldı.
Valente Cafe-Restaurant'ın kente hayırlı olması temennisinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, " Öncelikle işletmeciler Duygu ve Nilgün hanımı böyle bir işletmeyi hayata geçirdikleri için tebrik ediyorum. Güzel ve nezih bir mekanın açılışını gerçekleştiriyoruz. İşletmenin hayırlı olmasını bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.
Açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür eden Duygu Zübari ve Nilgün Zübari Erdem, dünya mutfağını İskenderun'a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek bölge halkını Valente Cafe-Restaurant'a davet ettiler. Davetlilere mekanı tanıtan Duygu Zübari ve Nilgün Zübari Erdem konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptılar. 
 
 
 
 
 
 
 
Valente Tam da Damak Zevkinize Göre.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar