Skip Navigation Links

Ayla Naci Uyar’dan Örnek Birliktelik..

Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, güzel bir geceyle okul aile birliğinin en güzel örneklerinden birini sergiledi.

Ayla Naci Uyar’dan Örnek Birliktelik.. Web
TV

Magazin   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, güzel bir geceyle okul aile birliğinin en güzel örneklerinden birini sergiledi. 
Arsuz Gümüş Otel’de düzenlenen gece, okulun vizyonunu ve misyonunu benimsemiş, kalite standartlarını yükseltmek arzusunu ortaya koyan veli ve öğretmen topluluğunun dayanışmasını ortaya koydu.
Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt’un desteklediği, Arsuz’lu Hayırseverler Ayla Naci Uyar’ın bölgeye kazandırdığı Anadolu Lisesi, eğitim-öğretimden spor aktivitelerine, birbirinden güzel etkinliklerine kadar önemli başarılara Okul Müdürü Hülya Peköz yönetimindeki kadro ile ulaştı. 
Gümüş Otel’de düzenlenen gecede konuşan Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlker Bayer, okulun başarısında emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında, gelecek nesillere en iyi şartları sunabilmek adına çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Okul Müdürü Hülya Peköz ve  okul aile birliğinin ev sahipliği ise tüm davetlilerden tam not alırken, Gümüş Otel Müdürü Hatice Tümkaya da güzel gecenin renklenmesi, davetlilerin mutlu bir gece geçirmesi için özel çaba sarfetti. 
Okul gecesinde sahne alan Müzik Öğretmeni Sertaç Tekdal, birbirinden güzel şarkıları doğum günü olan güzel eşi Edebiyat Öğretmeni Sevilay Tekdal’a armağan etti. 
Gecede dikkat çeken en önemli isimler arasında bölgede sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla tanınan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, yatırımlarıyla bölgeye her zaman katkıları devam eden işadamları Mehmet Altun, Ali Göktaş ve Nihat Kaya gibi bir çok önemli isim de gecede eğitime katkıda bulunarak destek verdiler. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ayla Naci Uyar’dan Örnek Birliktelik..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet