Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İKEM’in Sultanları Kaymakamı Ziyaret Etti

Özel İKEM Koleji Bayan Basketbol Takımları üst üste aldıkları başarıların ardından adeta ilgi odağı olmaya başladılar.

İKEM’in Sultanları Kaymakamı Ziyaret Etti

Eğitim   A+a-

 Hatta ülke geneline yayılan bu başarının perde arkası merak konusu oldu. Çalışmalarını aralıksız sürdüren İKEM Koleji Bayan Basketbol takımları Türkiye şampiyonasını hedefliyor. Bu çalışma süreci içerisinde birçok resmi ziyaretlerde bulunan takım 16 kişilik kadrosuyla Lise Müdürü Nadir MURT, Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN ve Yardımcı Antrenör Abdullah YALÇIN ile Arsuz Kaymakamı Musa SARI'yı ziyaret etti. 
 Çok keyifli geçen ziyarette takımın üst üste aldığı başarılı sonuçlar, bundan sonraki hedefler ve gelecek senelerdeki yapılması düşünülen projeler görüşüldü. Ayrıca Arsuz Kaymakamı SARI'nın spora ve sporcuya verdiği önemin ve desteğin gözden kaçmadığı görüldü. Kaymakam Musa SARI sözlerine şöyle devam etti; “İlçemizin güzide kurumlarından İKEM Kolejinin bu bölgeye kattığı değeri takdir ediyor, kızlarımızın hem akademik anlamda hem de sportif alanlarda başarı sağlamaları bu alanda faaliyet gösterecek diğer sporculara da örnek olacaklarını umuyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vecizelerinde olduğu gibi 'Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur' sözleriyle demek ki her ikisi de bir arada yapılabiliyormuş. Yeter ki planlı ve programlı iş yapılsın, aşılamayacak hiçbir engel yoktur” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Arsuz ilçesinde birçok etkinlik ve sportif faaliyetler yapmayı düşünüyoruz. Kulüpleştik ve birçok kulvarda sporcular yetiştirmeye başladık. Önümüzdeki günlerde doğa ve su sporları festivali gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İKEM Koleji olarak sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi. Ayrıca sporcuların sorduğu sorulara cevap verdi. 
 Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN Sayın Kaymakamımız ile yaptığımız bu mütevazi sohbetten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek şöyle devam etti. “Sayın Kaymakamımızın vereceği her göreve hazırız. Bahsettiği projeler beni çok heyecanlandırdı. İKEM Koleji olarak ilçemiz sınırları içinde yapılacak etkinlik ve organizasyonlarda olmaya çalışacağız. Sayın kaymakamımıza bugün burada Türkiye 'de son sekize kalma sözü veriyoruz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar