Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuklar Eğlenerek Öğreniyorlar

“Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu 6 Nisan Perşembe günü Yayladağlı miniklerle buluştu.

Çocuklar Eğlenerek Öğreniyorlar

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu 6 Nisan Perşembe günü Yayladağlı miniklerle buluştu. 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, mutfağında özenle hazırlayarak sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.

HBB ŞEHİR TİYATROSU EĞLENCELİ OYUNUYLA TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in derleyip yönettiği eğitici oyunu minikler büyük beğeni ile izledi. Trafik kurallarının eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.

MİNİKLER OYUNU BEĞENİYLE İZLEDİ

Jandarma Trafik ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun işbirliği ile Karaköse Mahallesi Yayladağı Çok Amaçlı Salon’da Karaköse ve Sebenoba ilkokulu ile anasınıfı, Aydınbahçe ve Gözlüce ilkokullarında eğitim gören öğrenciye trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları tiyatronun kendine özgü diliyle anlatıldı.
HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri eğitici ve öğretici oyunu Hatay’ın 15 ilçesinde çocuklarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar