Skip Navigation Links

Başkanlardan İmrendiren Tablo

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'dan CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin’e 5 Nisan Avukatlar Günü'nde çiçekli jest

Başkanlardan İmrendiren TabloWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla tüm avukatlar adına CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin’e çiçek takdim ederek, Avukatlar Günü’nü kutladı.  Hukuk sisteminin vazgeçilmez unsurları olan avukatların zor şartlarda bile görevlerini adalet için hassasiyetle yerine getirdiğine vurgu yapan Başkan Culha, burukta olsa mesleki günleri kutlamanın farkındalık yaratmak açısından önemli olduğuna dikkat çekti. 
 
Hukukun üstünlüğüne olan inancı ve aydınlık bir gelecek umudu ile tüm avukatların Avukatlar Gününü kutlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "CHP Arsuz İlçe Başkanımız Sayın Faik Çekin'e bütün avukatlarımız adına çiçek takdim ederek, bu özel günlerini kutluyorum. Hukukun çiğnendiği, hukuk üstünlüğünün yok edildiği ve hukukun çok büyük sıkıntılar yaşadığı bu dönemde avukatlık yapan veya avukatlık yapmaya çalışan bütün arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, günlerini kutluyorum" dedi.
 
Çiçekle yapılan jestten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya teşekkür eden CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de, "Avukatlar Günümüzü uzun yıllardır buruk bir şekilde kutluyoruz. Aslında kutlamalar güzel ve anlamlı günlerde yapılır. Malesef, Türkiye'de hukukun, adaletin içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulduğunda gerçek anlamda bir kutlama yapmak pek mümkün olmuyor. Ama böyle jestler yine de bizi çok mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 
Başkanlardan İmrendiren Tablo videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet