Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kabuklarınızı Kırmaya Geldim..

Şair-Yazar Mehtap Altan, İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Kabuklarınızı Kırmaya Geldim..

Eğitim   A+a-

 İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından davet edilen Şair-yazar Mehtap Altan, öğretmen ve öğrencilere yazarlık ve şairlik serüvenini paylaştı.
 
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’ konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe, Okul Müdürü Erkal Yiğit, öğretmenler ve pek çok öğrenci katıldı.
 
Şair-yazar Mehtap Altan, konuşmasının başında öğrencilere 15 Temmuz sordu ve fikirlerini paylaştı. Şair-yazar Mehtap Altan “15 Temmuz Darbe girişimi değil bizim dirilişimizdir. Türk milletinin istediği zaman kurtuluş ruhuna nasıl sahip olduğunu hatırlatmıştır. Türk milleti isteğinde tek yumruk olduğunu göstermiştir” dedi.
 

“Kabuklarınızı Kırmaya Geldim”

Mehtap Altan, okullarda çok sayıda söyleşi gerçekleştirdiğini ifade ederek “Benim okullara geliş amacım, kendisine kalın kabuklar örmüş, yeteneğinin farkında olmayan öğrencilerle iletişim kurmak” diyerek, heyecanlanan öğrencilerle söyleşisini sahnede gerçekleştirdi.

“İyi Birer Gözlemci Olun”

Şiir yazarken ilham perisinin kendisine yardımcı olduğunu ancak düzyazıda başarısını emeğe bağlı olduğunu belirten Altan, öğrencilere çok okumaları ve iyi bir gözlemci olmaları yolunda tavsiyelerde bulundu. 
Yazar Mehtap Altan öğrencilere kitapları hakkında bilgi vererek öğrencilerin kendisini şiirlerini okumasından mutluluk duydu. Öğrencilere hayatın içinden örnekler vererek söyleşini gerçekleştirdi. Mehtap Altan kitaplarını tüm katılımcılara ve öğrencilere hediye etti
Program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan yazar Altan’a, İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi tarafından plaket edildi. Altan daha sonra öğrencilere kitaplarını imzaladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar