Skip Navigation Links

Samandağ'da Nisan Ayı Meclisi Toplandı

Samandağ Belediyesi Meclisi 11 gündem maddesinin 2017 Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Samandağ'da Nisan Ayı Meclisi Toplandı

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Meclisi 11 gündem maddesinin 2017 Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in yönettiği Nisan ayı olağan toplantısında 11 madde görüşüldü. 
-Bir önceki meclis tutanak özeti görüşülüp oybirliği ile kabul edildi.2016 Yılı Faaliyet Raporu görüşülüp oybirliği ile kabul edildi.
-Mülkiyeti Samandağ Belediyesine ait Alevışık Mahallesi 217 sayılı taşınmaz üzerindeki 56 adet işyerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasına istinaden 10 yıllığına kiralanması için Encümene ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesini oybirliği ile kabul edildi.
-03.03.2017 tarih ve 23 sayılı Meclis kararı ile imar planında Belediye Hizmet Alanı olarak tahsisli 160 ada 9,10 ve 11 nolu parsellerin Mülkiyeti Samandağ  Belediyesine  ait tapu kaydı Zeytunlu Mahallesi 160 ada 19,22 ve 23 sayılı taşınmazlarla trampa yapılması hususu oy birliği ile kabul edildi.
-03.03.2017 tarih ve 27 sayılı meclis kararlarıyla imar komisyonuna havale edilen tadilat dosyası görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bünyesinde açılan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin “Değerlendirme Komisyonuna” Meclis Üyesi Sabit Yorgun oy birliği ile seçildi.
İmar Komisyonu üyeleri seçiminde Behçet Bolat, Sabit Yorgun, Ali Deniz, Berna Kaplan ve Filiz Çakmak oy birliği ile seçildi.
Üç encümen üyesi seçimi  yapılarak Süleyman Ray, Dilek Süslü Asiırmak, Nazire Berigel seçildi.
Plan ve bütçe tetkik komisyonu üyeleri Ayhan Çapar, Şehiye Fırıncıoğulları, Meltem Ahras Nural, İmren Aştah ve Özlem Ataş oy birliği ile seçildi.
Samandağ Belediye  Meclisinin Mayıs ayı toplantısının Kuşalanı çok amaçlı toplantı salonunda 02.05.2017 tarih ve Salı günü ve 10:00 saatinde yapılmasını oy birliği ile kabul edildi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan İlçemize bağlı 42 mahalleye ait sınırları belirleyen haritalar oy birliği ile kabul edildi.
Belediyemizin Çöğürlü Mahallesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından ruhsatlı taş ocağının ruhsat süresi bitimine kadar, ruhsat bitiminden sonra ruhsatın yenilenmesi halinde toplam 3 yıl süre ile 2886 sayılı Devlet ihale kanununa istinaden kiraya verilmesi için Encümene ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Ekonomik ömrünü doldurmuş 2 adet greyder ve 1 yükleyicinin takası veya satışını, 1 adet Loder, 1 damperli kamyon ve 1 yükleyicinin satın alımı oy birliğiyle ile kabul edildi.2016 yılı Denetim komisyonu raporu okundu. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet