Skip Navigation Links

Altyapı Sorunlarına Hızlı Müdahale

HATSU, Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında olan altyapı problemlerini çözmek için hazırlanan projelerin hayata geçirildiğini bildirdi.

Altyapı Sorunlarına Hızlı Müdahale

Kırıkhan   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında olan altyapı problemlerini çözmek için hazırlanan projelerin hayata geçirildiğini bildirdi.
 
Kırıkhan’da altyapısı olmayan noktaların eksikliğini tamamlamak amacıyla kanalizasyon çalışması yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, Menderes Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi’ne 200’lük koruge borularla 80 metre metre kanal hattının döşendiğini ve altyapı ihtiyacının karşılandığını bildirdi. 
 
Yaşanabilecek tıkanmalara karşı müdahalelerin hızlı şekilde yapılması adına geniş çapta 2 adet ana muayene bacası yerleştirildiğini aktaran İdare, yerleştirilen muayene bacaları ile ana şebeke bağlantılarının yapılacağını ve böylelikle sanayi esnafının kanayan yarasına merhem olunacağına vurgu yaptı. 
 
Yol seviyesi üstünde veya altında olan ana muayene bacalarında çalışmalar gerçekleştirildiğini aktaran HATSU, Fatih Mahallesi’nin farklı noktalarında yol seviyesi altında olan ana muayene bacalarının yol sevisine getirildiğini ve bu sayede olası bir müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini aktardı.
 
Muayene bacalarına yönelik yapılan çalışmayla birlikte logar kapaklarının ulaşımda oluşturduğu sorunun da ortadan kaldırıldığına dikkat çeken Genel Müdürlük, söz konusu çalışmalarda 2 kepçe, 2 kamyon ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet