Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dehşet Saçan Koca Tutuklandı

Beş yaşındaki kızını ve eşinin boğazını keserek öldüren eski koca tutuklandı

Dehşet Saçan Koca TutuklandıWeb
TV

Yaşam   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde beş yaşındaki kızı ile boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren ve ardından kendisine zarar vererek intihara kalkışan Gökhan Y.  tedavisinin ardından  emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Buse Coşkun Irmak Apartmanı 4. Katta meydana gelen olayda eşi Esra Yalçın ve beş yaşındaki kızı Beren’in boğazlarını keserek öldüren eski koca Gökhan Y., bıçakla kendine de zarar vermişti.
Olayın ardından hastaneye kaldırılan ve durumunun ağır olduğu söylenen Gökhan Y.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Hastanedeki tedavisinin ardından emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan Gökhan Y.’nin daha önceden de yaralama suçu olduğu ve denetimli serbestlik kanunundan yararlanarak, Kayseri adliyesinde temizlik görevlisi olarak çalıştığı cezasını bu şekilde çektiği öğrenildi.
Daha sonra İskenderun’a gelen Gökhan Y.’nin cinayeti neden işlediği bilinmezken, emniyetteki ifadesinin ardından adli mercilere sevk edildi.
Basın mensuplarının pişman mısın? Eşini ve beş yaşındaki çocuğuna nasıl kıydın? sorularını da cevapsız bırakan Gökhan Y.’nin savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.
Dehşet Saçan Koca Tutuklandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş