Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Esnafları Ziyaret Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Seyfi Dingil Esnafları Ziyaret Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, bu kez Ulucami caddesinde ve hastane civarındaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.
 
Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’un gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek “Yaptığımız projelerle İskenderun’u geleceğe taşımak için yoğun gayret gösteriyoruz. İskenderun’da büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.
Esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaları arasında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
 
Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Başkan Seyfi Dingil, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân dükkân esnafı gezen Başkan Seyfi Dingil, hem sorunları dinledi hem de bol ve bereketli kazanç diledi.
 
ESNAF ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK
 
Başkan Seyfi Dingil,“Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet