Skip Navigation Links

HATSU Kırıkhan’da Hız Kesmiyor

HATSU, Kırıkhan ilçesi genelinde altyapı olmayan noktalar için hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

HATSU Kırıkhan’da  Hız KesmiyorWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesi genelinde altyapı olmayan noktalar için hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 
 
Kırıkhan’da altyapısı olmayan noktaların eksikliğini tamamlamak amacıyla kanal hattı döşeme çalışmalarının devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Çankaya Mahallesi 661.sokağa 200’lük koruge borularla 200 metre kanal hattının döşendiğini ve altyapı ihtiyacının karşılandığını bildirdi. 
 
Herhangi bir tıkanıklık yaşanması halinde hızlı bir müdahale gerçekleştirmek için geniş çapta 6 ana muayene bacası yerleştirildiğini aktaran İdare, yerleştirilen muayene bacaları ile ana şebeke bağlantılarının yapılacağını ve böylelikle bölge sakinlerinin kanayan yarasına merhem olunacağına vurgu yaptı. 
 
Gazi Mahallesi’nde yolun kenarlarında bulunan açık yağmursuyu deşarj hatlarında da kapsamlı temizlik çalışması yapıldığını aktaran HATSU, kanal hatlarında çıkarılan taş, balçık, ot ve katı atıkların su deşarjında artık engel teşkil etmeyeceğini kaydetti.  
 
Titiz ve kapsamlı bir şekilde yürütülen çalışmalarda 1 kepçe, 1 kamyon ve 6 personelin görev yaptığı öğrenildi. 
HATSU Kırıkhan’da  Hız Kesmiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet