Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de Kupalar Sahiplerini Buldu

“İSTE’de Turnuva günlerinde kupalar sahiplerini buldu.

İSTE’de Kupalar Sahiplerini Buldu

Spor   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri için futbol, voleybol ve basketbol dallarında düzenlenen ‘İSTE’de Turnuva Günleri’ karşılaşmaları sona erdi. Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
 
700’e yakın öğrencinin oluşturduğu yaklaşık 100 takımın mücadele ettiği ‘‘İSTE’de Turnuva Günleri” İSTE Merkez Kampüs Açık Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) kampüslerindeki öğrenciler arasındaki etkileşimi ve öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlediği ‘‘İSTE’de Turnuva Günleri” adlı etkinlik yapılan final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erdi. Yoğun katılımın sağlandığı turnuvanın son gününde ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Futbol, basketbol ve voleybol spor kategorilerinde birincilik başarısı elde ederek şampiyon olan takımlara İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, ikinci olan takımlara İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş ve üçüncülük başarısı elde eden takımlara Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım madalya ve kupalarını verdiler.
 
‘İSTE’de Turnuva Günleri’ koordinatörü, İSTE Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu: “Turnuvanın organize edilmesi ve gerçekleştirilmesinde her türlü desteği sağlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 
Sporun bireyler arasındaki iletişimi ve etkileşimi güçlendirdiğini ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli: “Spor karşılaşmalarının sonunda kazanmak da kaybetmek de var. Sporcularımızın hepsini tebrik ediyoruz. Spor aslında kardeşliktir, sağlıktır, mutluluktur, paylaşmaktır. Takım sporlarının önemli bir motivasyonu da, birlikte olabilmek ve birlikte başarabilmektir. Bireysel başarılar da elbette önemli, ama bir takımın bir parçası olmak, birlikte başarmayı öğrenmek çok daha önemli. Biz sporu da bu sonuca götüren güzel bir araç olarak görüyoruz. Bu vesile ile ‘İSTE’de Turnuva Günleri’ düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar