Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğlenerek Trafik Kurallarını Öğrendiler..

HBB Şehir Tiyatrosu’nun,Jandarma Trafik işbirliğinde yürüttüğü ‘Çıtır İle Pıtır Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyunu,Arsuz’lu çocuklarla buluşturuldu.

Eğlenerek Trafik Kurallarını Öğrendiler.. Web
TV

Eğitim   A+a-

  HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yazıp yönettiği ‘Çıtır İle Pıtır Trafikte’ oyunu minikler tarafından büyük beğeniyle izlendi.
 
Günümüzde trafik kazalarının %90’ının insan kaynaklı olduğunu vurgulayan oyunda, miniklere trafik kuralları HBB Şehir Tiyatrosu’nun eğlenceli diliyle anlatıldı.
 
Oyunun sonunda Arsuz Jandarma Trafik ekipleri çocuklara Türk Bayrağı dağıttı. Arsuz Alyans Düğün Salonu çocukların ellerinde Türk Bayraklarıyla kısa sürede gelincik tarlası gibi muhteşem bir görüntü yarattı. 
 

15 OKULDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER OYUNU BEĞENİYLE İZLEDİ

 
Jandarma Trafik ile HBB Şehir Tiyatrosu’nun Arsuz Alyans Düğün Salonu’nda sergilenen bu anlamlı projesi kapsamında; Ana Okulu ve ilkokullarda eğitim gören öğrencilerin trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları tiyatronun kendine özgü diliyle anlatıldı.
HBB Şehir Tiyatrosu Oyuncu ve Yönetmeni Ali Gezgin, Hatay’ın tüm ilçelerinde çocuklara ulaşarak trafik bilincini vermek gayretinde olduklarını belirterek şöyle konuştu; Burada bizim amacımız trafik kazalarını daha az seviyeye indirmek bunun yolunun da çocuklardan geçtiğine inanıyoruz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz. Eğer geleceğimizi şimdiden inşa edersek ileride daha az kaza ile karşılaşacağımıza inanıyoruz. Şöyle bir gerçekte var çocuklar bir şeyi öğrendiği zaman anneleri ve babalarına kesinlikle yaptırıyor. Eğer çocuğa biz bunu işlersek anne ve babaya da işlemiş olacağımızı düşünüyoruz. Böyle bir proje gerçekleştirdik. Projeyi önce bize getiren il jandarma komutanımıza, jandarma trafik tim komutanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir projede bulunduğumuz için çok mutluyuz.”
 
Eğlenerek Trafik Kurallarını Öğrendiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş