Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyonluğun en büyük adayı İKEM Koleji!

Özel İKEM Koleji Elazığ’da yapılan bölge grup elemelerinde şampiyon olarak deplasmanlı bölgesel lige katılmaya hak kazanmıştı.

Şampiyonluğun en büyük adayı İKEM Koleji!Web
TV

Spor   A+a-

Özel İKEM Koleji Okul Sporları Lise Genç Kızlar Basketbol B Kategorisinde Elazığ’da yapılan bölge grup elemelerinde şampiyon olarak deplasmanlı bölgesel lige katılmaya hak kazanmıştı.
Türkiye'de son 32 okulun B takımından biri olan İKEM Koleji 8 takımlık 4. Bölgede yer alıyor. Bu takımlar dörderli iki grup olarak deplasmanlı tek devreli lig usulü oynanacak. Grupta Malatya, Elazığ ve Gaziantep Sanko Koleji yer alıyor. Grubundaki maçları birinci ve ikinci bitiren takımlar, diğer grubun liderleri ile çapraz eşleşerek Türkiye'nin son 8 takımını oluşturacak.
İlk maç İKEM Koleji Kapalı Spor Salonunda Gaziantep Sanko Koleji ile karşılaşan İKEM Koleji Genç Kız B Basketbol takımı 86-24 kazanarak yoluna devam ederken, İKEM Koleji öğrencileri de maç boyunca tezahüratlarını sürdürerek maçı adeta karnaval havasına çevirdiler.
Hedef Türkiye Finalleri, konuyla ilgili olarak Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN;“Bu emeklerden sonra finallere bu kadar yaklaşmışken bu işi kimseye bırakmayı düşünmüyoruz. Şampiyonayı çok istiyoruz. İki senedir bunun için uğraşıyoruz. Hedefler çok büyük ama bunun adını koymak için çok erken ve her türlü sonuca açık olmak gerektiğini düşünüyorum. Fakat sonucun bizim lehimize olmasını temenni ediyorum. İKEM Ailesi olarak bu sezon Hatay ve İskenderun'a çok değer kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. Hatay'ın gururu İKEM Koleji yine şampiyon olacak” dedi.
İKEM Koleji Kapalı Spor salonunda oynanan maça İKEM Koleji Kurucusu aynı zaman İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun İlçe Spor Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, İKEM Koleji yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri katıldı.
 
 
Şampiyonluğun en büyük adayı İKEM Koleji! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş