Skip Navigation Links

Samandağlı Çocuklara Doğa Sevgisi Aşılanıyor

Havaların ısınması ,bahar mevsimiyle beraber doğanın canlanmasıyla beraber Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü

Samandağlı Çocuklara Doğa Sevgisi Aşılanıyor

Gündem   A+a-

 
Havaların ısınması ,bahar mevsimiyle beraber doğanın canlanmasıyla beraber Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri  çiçek ve fidan ekim,dikim çalışmalarını hızlandırdı. Okullara yönelik  küçük yaştaki çocuklara çevre bilinci ve doğanın korunmasına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.Okullarda düzenlenen çevre bilincinin oluşturulmasına yönelik etkinliklere katılan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,çocukların çevreye duyarlılığının ,aydınlık yarınların inşa edilmesi adına umut verici olduğunu belirtti.

TURGUT REİS ANAOKULU RENGARENK

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Turgut Reis Anaokulu’nu ziyaret etti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı, Okul Müdürü Ali Bacanak, ,Öğretmenler ve anaokulu öğrencileri ile birlikte fidan ekimi gerçekleşti. Atatürk Büstünün önünde bulunan alana çiçek ekimi yapıldı. Okul bahçesi rengarenk çiçeklerle  bezendi. En kıymetlilerimiz, bugünün küçükleri yarının büyükleri  çocuklarımıza   ,doğa sevgisinin aşılanmasının önemine değinen Başkan Nehir, doğayı seven,koruyan,bilinçli bir nesil yetişmesine katkı sunan çevre dostu çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Nehir, Turgut Reis Anaokulu müdürü Ali Bacanak, Okul öğretmenleri ve velilerine ve bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet