Skip Navigation Links

HBB Atletizm Takımı Sporcu Yetiştirmeye Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Yürüyüş Şampiyonası’nda Hatay'ı temsil etti.

HBB Atletizm Takımı Sporcu Yetiştirmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Yürüyüş Şampiyonası’nda Hatay'ı temsil etti.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla başlattığı spor atağı alınan başarılarla taçlandırılmaya devam ediyor.
 
HBB ATLETİZM TAKIMI ANTALYA’DAKİ TURNUVAYA DAMGASINI VURDU
 
 Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde düzenlenen müsabakaya 10 ayrı kategoriden 102 sporcu katılım gösterdi. HBB Spor Kulübü Atletizm Takımı’nda yarışan 2000 doğumlu İnci Çiçek Yıldız Bayanlar kategorisinde 5 km’de Türkiye 2’ncisi,1999 doğumlu Seçil Akpınar Büyük Kadınlar kategorisinde 10 km’de Türkiye 3’üncüsü oldu.
Türk sporunun gelişiminde altyapı faaliyetleri ve tesisleşme yönünden büyük katkılar sunan HBB Spor Kulübü ilimizi ve ülkemizi Türk Milli takımında temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Sporcularımızdan İnci Çiçek ve Seçil Akpınar 8 Nisan 2017’de Yunanistan’da düzenlenecek Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek üzere 6 Nisan’a kadar Antalya’da devam edecek olan milli takım kampına katıldılar.
 
HBB ATLETİZM TAKIMI ANTRENÖRÜ ÖLÇER,  SPORCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörleri Abdulmecit Ölçer ve Senem Ölçer, gittikleri her turnuvaya damgalarını vuran sporcularımızın Milli Takımlarda yarışıyor olmalarına ilimiz ve ülkemiz adına yarışacak sporcularımızın Türk bayrağını en üst sıralarda dalgalandıracaklarına inancımız tam. Başarılı sporcular yetiştirmemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür etti. Sporcularımızın azmine inanıyor, kazandıkları başarıları hemşehrilerimizle paylaşmak istiyoruz dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet