Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir yandan belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelerken diğer yandan esnaflarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.
 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Feyezan Kanalı civarında süren sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Asfalt çalışmalarının ihtiyacı olan diğer mevkilerde de devam edecek. Esnaflarımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Çalışmalarımız hakkında esnaflarımızın görüşlerini alıyoruz. Özellikle mahallelerde ihtiyacı olan yollarda düzenleme yenileme ve bakım çalışmaları devam edecek” dedi.
 
HER ŞEY İSKENDERUN HALKI İÇİN
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Havaların güzel gitmesi ile birlikte asfalt çalışmalarımız da başarılı geçiyor. Plan programımızı yaptık. Altyapı çalışmalarının bitmiş olduğu yerlerde parke çalışmalarımız da devam ediyor. Her mahalleye hizmet getirmeye çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde sıcak asfalt çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Ana güzergâhlar başta olmak üzere, diğer mahallelerde parke yol ve asfalt çalışmalarımız devam edecektir. Her şey İskenderun halkı için. Hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş