Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Onur Hatay’ın Meleklerinin

Her geçen gün büyüyen yapısı ve elde ettiği sportif başarılarla ülke gündemine oturarak, taraflı tafrasız herkesin ilgisini

Bu Onur Hatay’ın Meleklerinin

Gündem   A+a-

 
Her geçen gün büyüyen yapısı ve elde ettiği sportif başarılarla ülke gündemine oturarak, taraflı tafrasız herkesin ilgisini ve beğenisini kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bir ödüle daha layık görüldü.
 
Geçen sezonu ikinci sırada bitirerek herkesin dikkatini çeken ve şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptıran Hataylı basketbolcular, yeni sezon öncesinde rakibi ile karşı karşıya geldiği Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak, ülkenin en büyük kupasını müzesine götürmüştü.
Elde ettiği bu zaferlerin tesadüf olmadığını Avrupa arenasında da gösteren Hatay’ın meleklerinin başarılar karşılıksız kalmadı.
 
2016 YILININ EN İYİ KADIN BASKETBOL TAKIMI: HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Basketbol Adamları Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 12’ncisinin gerçekleştirildiği ‘Geleneksel Basketbol Oscarları’ ödül töreninde 2016 yılının en iyi kadın basketbol takımı seçilerek ödüle layık görüldü.
 
SAVAŞ: BU ÖDÜLÜ TARAFTARLARIMIZA VE HATAY HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ
İzmir Ata Evi’nde gerçekleşen töreni katılan kulüp Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Savaş, açıklamalarda bulunarak, takımı adına aldığı bu ödülün çok anlamlı olduğunu ifade etti. Konuşmasının devamında Hatay halkının takım başarısında çok etkili olduğunun da altını çizen Savaş, “Her geçen gün büyüyen ve hedefleri olan bir kulübüz. Birçok branşta verdiğimiz ulusal ve uluslararası mücadelelerde başarı elde ediyoruz. Ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bu ödülü bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve tüm Hatay halkına armağan ediyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş