Skip Navigation Links

Ahmet Atakan Parkında Ağaç Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

Samandağ Belediyesi Ahmet Atakan Parkında Ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir

Ahmet Atakan Parkında Ağaç Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Ahmet Atakan Parkında  Ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı,Samandağ Atatürk Ortaokulu Müdürü Erkan Hocaoğulları, Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel, Türkçe Öğretmeni  Ekrem Köşker,Samandağ Atatürk Ortaokulu  7 –L sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Ahmet Atakan Parkında Ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl 6-L  sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Ağaçların dikildiği ve kimliği belirsiz kişiler tarafından dikilen ağaçlara asit dökülmek suretiyle zarar verildiği ifade edilerek bu yıl yeni ağaçlar getirilerek,dikiminin gerçekleştirildiği belirtildi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Geçtiğimiz yıl bugün gibi öğrencilerimizle beraber Ahmet Atakan Parkına ağaç dikmiştik. Geçen yıl diktiğimiz ağaçlara kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. Tam bir yıl önce  bugün gibi 6 –L sınıfı öğrencileriyle  ağaç dikmiştik.Bizde bu yıl  7-L sınıfı öğrencileriyle  yeni ağaçlarımızı dikerek,anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik.Ağaçlarımıza zarar veren kişi yada kişileri kınıyorum. Samandağ Atatürk Ortaokulu Müdürü Erkan Hocaoğulları,Sınıf Öğretmenleri Ekrem Köşker,Öğrencilerine teşekkür ediyorum.Parklarımızı,ağaçlarımızı,doğamızı koruyalım.Bu konuda herkese sorumluluk düşüyor.  “dedi.

Samandağ Atatürk Ortaokulu Müdürü Erkan Hocaoğulları:” Geçen yıl 6-L sınıfımızla bu parkına ağaçlandırmasını yapmıştık. Geçtiğimiz günlerde bir şahıs tarafından bu ağaçların köküne asit dökülerek bütün ağaçların yandığını öğrenince bayağı üzüldük.Samandağ Belediyesiyle görüştük ve bu ağaçları geçen bugünlerde ekmiştik.Biz bu ağaçları bir daha ekmek için bu parka geldik.  Belediye Başkanımız sn.Mithat Nehir bu ricamızı kırmadı. Bu sene 7L sınıfı olarak Türkçe Öğretmeni Ekrem Köşker ile birlikte tekrar bugün bu parkta ağaçları beraber ekeceğiz. Gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmış olacağız. “dedi

7- L Sınıf Öğretmeni ve Türkçe Öğretmeni Ekrem Köşker:”Geçen yıl bugünler gibi biz ağaçları dikmiştik. Kimliği belirsiz şahıslar tarafından zarar verildi. Atalarımız asırlar önce söylenen “yaş kesen baş keser” sözünün anlamını daha iyi anlıyoruz.O zamanlar Anadolu’nun her yeri ağaç her yeri ormandı. O zamanlar bile ağaçlara bu kadar önem verilirken günümüzde bir ağaca bile hasret kalacağımız bir döneme giderken kötü niyetli şahısların çıkıp ağacı katletmesi bizleri derinden üzüyor ve düşündürüyor.Zarar verilen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikmek için buradayız.Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

7-L sınıfı öğrencisi Asya Cemali: ”Ağaçlar bizim için çok önemlidir.Bu ağaçları yeniden yeşerteceğiz ,koruyacağız.”dedi.
7-L sınıfı öğrencisi Elif Cemre Çiftçi:”Biz ağaçları doğayı seviyoruz.Herkesin bu ağaçlara sahip çıkması gerekiyor. “dedi.
7-L sınıfı öğrencisi Ezgi Deniz Kürek:”Ağaçlar dünya için çok önemlidir. Ağaçlar oksijen sağlıyorlar,insanların ağaçlara ihtiyacı vardır. Çevremizi koruyalım.”dedi.

7-L sınıfı öğrencisi İrem Nehir:”Bugün daha önce diktiğimiz ağaçları ,bir daha yeşerteceğiz. Umudumuz kaybetmedik.”dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet